Tecnologia

La tecnologia al servei de l’Odontologia implica un abans i un després en els tractaments de salut dental, millorant la precisió, tècnica dels equips mèdics i el benestar dels pacients.

Tecnologia

La tecnologia al servei de l’Odontologia implica un abans i un després en els tractaments de salut dental, millorant la precisió, tècnica dels equips mèdics i el benestar dels pacients.

Els escàners intraorals iTero Element 5D i les Tomografies Axials Romexis com altres eines de visualització digitals permeten valorar la salut bucal dels pacients i dissenyar el pla de tractament més adient, a més de contribuir al seu benestar i millorar el servei.

La tecnologia CAD-CAM (computer aided design i computer aided manufacturing) és un sistema informàtic sofisticat i avançat, que ens permet dissenyar pròtesis dentals molt precises i personalitzades amb la màxima qualitat i estalvi de temps.

Descobreix-ne els beneficis

Rapidesa

En qüestió de minuts l’iTero fa un escàner de la boca i una simulació de l’abans i el després del tractament.

Eficiència

L’escanejat intraoral permet reduir el nombre de consultes en cada tractament.

Comoditat i mínima molèstia

Evita l’ús dels motlles de silicona o productes similars, que obligaven els pacients a estar amb la boca oberta molta estona o fins i tot els provocava nàusees.

Precisió

Es poden detectar imperfeccions en les peces dentals que abans passaven desapercebudes, i fins i tot es registra el color de les peces dentals i possibles taques a les mateixes. El resultat és fèrules molt més precises.

Eficàcia

La tecnologia CAD-CAM és fonamental per a crear carilles de porcellana. Especialment, s’usa per a fer pròtesis dentals de tota mena, fins i tot sobre implants. Et facilita i optimitza l’elaboració de corones, ponts escombri sobre dentadura i estructures per a les pròtesis de tipus híbrid. A més, el sistema et permet desenvolupar les pròtesis sense elements metàl·lics, als quals alguns pacients hi poden ser al.lèrgics utilitzant el zirconi i el disilicat de liti que són molt resistents i estètics.

Una tecnologia d'alt nivell que utilitzem en:

Comptem amb els materials de millor qualitat del mercat:

Vine a conèixer la nostra clínica.
Truca’ns al 93 217 22 99 o envia’ns un missatge a través d’aquest formulari.

Vols contactar amb nosaltres? Emplena el formulari.

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

    Clínica Dental Barcelona

    Horari: de 9.00 h a 24.00 h
    Telèfon: 93 487 83 29
    C/ Pau Claris, 194-196 baixos.