Actualment esteu veient Clínica Dental Atlàntida, capdavantera en tecnologia odontològica

Clínica Dental Atlàntida, capdavantera en tecnologia odontològica

La Clínica Dental Atlàntida acaba d’incorporar l’iTero Element 5D. Es tracta de l’escàner intraoral més potent i modern del mercat i situa la Clínica Dental entre les clíniques de Barcelona amb la tecnologia odontològica més capdavantera. Aquest escàner ofereix una imatge instantània en 3D de l’interior de la boca del pacient, sense haver d’utilitzar motlles de silicona o alginat i ofereix als pacients un diagnòstic més ràpid, precís, còmode, higiènic, assequible i ecològic. 

USOS DE L’ESCÀNER ITERO

  1. Simulador d’ortodòncies Invisalign.Un dels avantatges més novedosos és que l’escàner iTero permet als pacients visualitzar de manera ràpida i precisa com quedarà el seu somriure al final de tractament mitjançant una simulació 3D, molt més detallada que en altres tipus d’escàners. A més, gràcies a aquest nou aparell s’aconsegueix una major precisió que fa que els aparells s’ajustin a la perfecció a la boca del pacient i redueix de manera considerable el temps de col·locació que pot passar de les 6 setmanes actuals a només 15 dies.
  2. Odontologia menys invasiva. Aquesta tecnologia evita l’ús dels motlles de silicona o productes similars, que obligaven els pacients a estar amb la boca oberta molta estona o fins i tot els provocava nàusees. Amb aquest nou aparell, això es fa amb un escàner intraoral no invasiu i en força menys estona.
  3. Time Lapse. L’iTero Element 5D permet veure l’evolució del tractament d’ortodòncia i comprovar que el tractament està assolint els resultats esperats.
  4. Detector de càries. L’equip disposa d’un detector de càries per a la detecció de càries amb tecnologia NIRI (Near infrared imaging) que permet detectar càries interproximals sense emissions de radiació ni utilització de productes químics.
  5. Estètica dental. El nou escàner permet fer un diagnòstic intraoral precís i eficaç molt útil en la col·locació d’implants, corones, pròtesis i tota mena de tractaments d’estètica dental.

AVANTATGES DE L’EQUIP

  1. Rapidesa. En només 3 minuts l’iTero fa un escàner de la boca i una simulació de l’abans i el després del tractament.
  2. Precisió. Gràcies a l’escàner s’observen imperfeccions en les peces dentals que abans passaven desapercebudes, i fins i tot es registra el color de les peces dentals -i possibles taques a les mateixes-. El resultat són fèrules molt més precises.
  3. Comoditat. En tractar-se d’una odontologia menys invasiva el pacient està molt més còmode i tranquil durant els tractaments.
  4. Eficiència. L’escanejat intraoral permet reduir el nombre de consultes en cada tractament.

Si estàs interessat a conèixer més detalls sobre aquest nou equip i les seves possibilitats, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i te n’informarem.

Deixa un comentari